поради ПРЕСТОЈНИОТ ПРАЗНИК

нарачките по нова пошта од 07.12.2016 ќе бидат доставени на 09.12.2016 ( петок ) нарачките од 08.12 и 09.12.2016 ќе ви бидат доставени на 10.12.2016 ( сабота )

СуперПонуди Најпродавано Најново

КАТЕГОРИИ

Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија
Разно
Таблети и галантерија

НОВИ ПРОИЗВОДИ

Футроли
Кабли и конектори за PC
Слушалки
Разно
Заштитни Фолии
Алат
LG

НАЈПРОДАВАНИ ЗА ИЗМИНАТАВА НЕДЕЛА

Tempered glass za Samsung J3 (2016) 300 ден.
Konektor za napojuvanje (maski) 30 ден.
Kabel koaksijalen RG59+2x0.5 1m (na merenje) 30 ден.
Tempered glass za Samsung J5 300 ден.

Polnac 220V Samsung i9100-3G 350 ден.
Tempered glass za iPhone 6 4.7" 400 ден.
Konektor BNC RG59 30 ден.
Tempered glass za Alcatel Pop3 5"/5015X 300 ден.

МЕГАМОБИЛ ПРЕПОРАЧУВА

Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија
Таблети и галантерија