Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 

(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Kamera IP 18YC200 2 megapixel white
продажба
рејтинг

Детали

Kamera IP 19Q Sound and light alarm Waterproof 2 megapixel
продажба
рејтинг

Детали
2.200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera IP 7102S-MAIN-1B Waterproof 2 megapixel
продажба
рејтинг

Детали

Kamera IP W11-MAIN-1A Mini Camera 4X zoom 2 megapixel
продажба
рејтинг

Детали

Kamera IP W22 Waterproof 2 megapixel
продажба
рејтинг

Детали

Kamera IP W55-MAIN-1A SOLAR 2 megapixel
продажба
рејтинг

Детали

Alarm SET za IP Kameri C1
продажба
рејтинг

Детали
2.100 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Alarm SET za IP Kameri C5
продажба
рејтинг

Детали
2.700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera IP 19HS Outdoor PTZ Waterproof 2 megapixel
продажба
рејтинг

Детали
2.900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera IP GW 1123 Indoor WiFi + Network port 2 Megapixel
продажба
рејтинг

Детали
2.200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera IP GW 993RS Indoor WiFi + Network port 2 Megapixel
продажба
рејтинг

Детали
2.300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera IP GW 999RS Indoor WiFi + Network port 2 Megapixel
продажба
рејтинг

Детали
2.300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе