Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 

(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 12V/24V REMAX RCC101 USB 2.1A White
продажба
рејтинг
350 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 12V/24V REMAX RCC101 USB 2.1A Black
продажба
рејтинг
350 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 12V/24V iPhone LDNIO DL-C22 dual USB 2.1A White
продажба
рејтинг

Детали
350 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 12V/24V Micro LDNIO DL-C17 USB 1A White
продажба
рејтинг

Детали

Polnac 12V/24V iPhone LDNIO DL-C17 USB 1A White
продажба
рејтинг

Детали

Polnac 12V/24V Micro LDNIO DL-C22 dual USB 2.1A White
продажба
рејтинг

Детали

Polnac 12V/24V iPhone LDNIO DL-C22 dual USB 2.1A Black
продажба
рејтинг

Детали

Polnac 12V/24V iPhone LDNIO DL-C29 dual USB 3.4A White
продажба
рејтинг

Детали
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 12V/24V Samsung i9100-3G Extreme
продажба
рејтинг
200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 12V/24V Samsung D880/G600-3G Extreme
продажба
рејтинг
200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе