Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 

(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Ekran Microsoft 535 Lumia (CT2C1607) komplet so ramka.
* Постојат две верзии на тачскринови (CT2C1607 или CT2S1973)
продажба
рејтинг

Детали
1.600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Microsoft 535 Lumia compatible.
продажба
рејтинг
1.700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

.Ekran Microsoft 950 Lumia komplet
продажба
рејтинг

Ekran Microsoft 550 Lumia komplet.
продажба
рејтинг
1.200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Microsoft 650 Lumia komplet black so ramka.
продажба
рејтинг
2.500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Microsoft 532 Lumia komplet black.
продажба
рејтинг
1.400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Microsoft 950XL Lumia komplet
продажба
рејтинг
4.300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе