Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 

(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Ekran Lenovo A536
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A680i.
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A6000 BLACK komplet
продажба
рејтинг
1.600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A2010
продажба
рејтинг
1.000 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

.Ekran Lenovo S850 komplet black.
продажба
рејтинг

Ekran Lenovo A10-70/A7600
продажба
рејтинг
2.000 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A606.
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A1000
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A7-10/ A7-20 komplet so ramka black
продажба
рејтинг
1.900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A7-30/A3300
продажба
рејтинг

Ekran Lenovo A8-50/A5500
продажба
рејтинг

Ekran Lenovo K5 komplet white (Yellow flex)
продажба
рејтинг

Види повеќе