Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 

(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Baterija Lenovo A1000 /A2010 /BL253 HQ
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija Lenovo A2020 / A6000 / K3 / BL242 HQ
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija LG K10/K420N BL-45A1 HQ
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija Lenovo K5/A6020a40 BL259 HQ
продажба
рејтинг
500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija Lenovo A328/ BL192 HQ
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija Lenovo Note K5 BL261 HQ
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija Lenovo Vibe K6 BL267 HQ
продажба
рејтинг

Baterija Lenovo A536/ BL210 HQ
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе